Zo werd de reus uit de Senua's Saga: Hellblade 2-trailer gemaakt

Zo werd de reus uit de Senua's Saga: Hellblade 2-trailer gemaakt

Ninja Theory heeft een korte video van Senua's Saga: Hellblade 2 online geplaatst, waarin wordt getoond hoe de reus uit de trailer van de game werd gemaakt.

De reus werd getoond in de trailer voor de game die tijdens The Game Awards van 2021 werd uitgezonden. De art director van de game heeft zelf via motion capture de reus van beweging voorzien. De video is hieronder te bekijken.

Senua's Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd en betreft het vervolg op de culthit Hellblade: Senua's Sacrifice. Beide games draaien om Senua en hoe zij omgaat met haar psychose. De game komt naar Xbox Series X en S en pc, maar een releasedatum is nog niet bekend. Mogelijk wordt de game getoond tijdens de Microsoft & Bethesda Games Showcase op 12 juni.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb zo vermoeden dat y hellblade dit jaar nog komt.

0

@hulstpower ik denk het echt niet , en als pas rond kerst

0
test

@Tyranus rond kerst is dit jaar nog toch ;)

0

Dit de reden voor het aanschaffen van een xbox. Super dik !!!

0

@dennis070 Zoveel meer redenen Controller Gamepass Kodi Dolby vision en atmos

0

@Tyranus controller vind ik niet veel aan veranderd met de one, gamepass is zeker wel een toppertje die je der bij krijgt. Maar kwa games is playstation toch beter De controller ook trouwens. Maar senua is echt een topper zo ziek het eerste deel vooral met headset top game dus vandaar dat ik dan pas voor een xbox zou gaan bent wel echt van de exclusieve games.

0

Aanbevolen voor jou