Zo volg je vanavond de Ubisoft Forward

Zo volg je vanavond de Ubisoft Forward

Assassin's Creed Mirage, Star Wars Outlaws en meer

Vanavond staat er wederom een gamepresentatie van een grote ontwikkelaar op ons te wachten. Tijdens de Ubisoft Forward 2023 doet de Franse ontwikkelaar verscheidene aankondigingen van en over games. Gamer vertelt je waar je de presentatie het beste kunt volgen.

De Ubisoft Forward komt onder meer met nieuws over Assassin’s Creed Mirage, Assassin’s Creed Nexus VR, Prince of Persia: The Lost Crown en The Crew Motorfest. Daarnaast zijn er ook gameplaybeelden beloofd voor Star Wars Outlaws, de eerste openwereldgame van Star Wars waar we gisteren tijdens de Xbox Games Showcase al het een en ander van te zien kregen.

De Ubisoft Forward wordt vanavond om 19:00 Nederlandse tijd uitgezonden. Hoe lang de presentatie duurt, is onbekend, maar het zou wel eens anderhalf uur aan game-aankondigingen kunnen worden. De Ubisoft Forward is te zien op het officiële Twitch-kanaal en de YouTube-pagina van de uitgever. Maar je kan de stream ook volgen op het Twitch-kanaal van onze zusterwebsite Power Unlimited. De heren van de redactie zullen de presentatie live volgen en vervolgens reflecteren op de games die voorbijkomen. Vanaf 18:00 beschouwen ze de Ubisoft Forward voor.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou