Zestien minuten gameplay Gotham Knights getoond

Zestien minuten gameplay Gotham Knights getoond

Er is zestien minuten aan gameplay getoond van Gotham Knights.

De gameplay is te zien op het YouTube-kanaal van IGN en start net na de proloog van het spel. De video toont de tutorial en bevat dus geen spoilers. De video onthult enkele manieren van voortbewegen, het combatsysteem en geeft een introductie van het verhaal. 

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Robin en Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten.

Het spel wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montreal, onder leiding van creative director Patrick Redding, die eerder ook al Splinter Cell: Blacklist en Splinter Cell: Conviction regisseerde.

Gotham Knights komt op 25 oktober uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In eerste instantie zou het spel ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komen, maar die versie is geannuleerd. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mis toch de flair van batman. Ik heb met veel pleasure the Arkham serie gespeeld en ga deze denk ook wel spelen, maar ik ben nog niet heel erg onder de indruk van het geheel. Zeker de voice acting is behoorlijk 'meh'.

0

Ik ga deze zeer waarschijnlijk wel aanschaffen als Xbox bezitter. Met het wegvallen van Starfield en Stalker is het een mager einde van het jaar.

0

Aanbevolen voor jou