Youtube-kanaal toont hoe Bully er in Unreal Engine 5 uit zou zien

Youtube-kanaal toont hoe Bully er in Unreal Engine 5 uit zou zien

Een YouTube-kanaal heeft een video online geplaatst waarin enkele beelden geïnspireerd door de Rockstar-game Bully in Unreal Engine 5 worden getoond.

De video komt van

Watch on YouTube

, dat wel vaker klassieke en fictieve games in een Unreal Engine 5-jasje stopt. Zo heeft het kanaal diverse Grand Theft Auto-games en zelfs The Witcher 4 van trailers voorzien. De Bully-video is hieronder te zien.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Rockstar werkt aan een vervolg op Bully. Zo werd vorig jaar gemeld dat het spel eigenlijk op The Game Awards onthuld had moeten worden, en claimde journalist Tom Henderson eerder dit jaar dat Rockstar nog altijd aan het vervolg werkt. 

Dit is echter nooit officieel bevestigd. Wel is duidelijk dat Rockstar zich zoveel mogelijk richt op de ontwikkeling van een nieuwe Grand Theft Auto.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dikke grijze bende, hier zit niemand op te wachten. Blijkt maar weer dat gamedesign meer is dan wat assets en animaties in een engine zetten.

0
test

@elirosenau Om te laten zien hoe de game zou uit zien als bedrijven een fatsoenlijke remake zouden maken. Bij deze hadden ze dat beter niet kunnen doen kijk maar eens naar ocarina of time of mario in zo n filmpje ziet er prachtig uit.

0
test

Vind zijn gezicht niet op die van Jimmy lijken..

0

Aanbevolen voor jou