XDefiant-bèta met twee dagen verlengd

XDefiant-bèta met twee dagen verlengd

De bèta loopt nu aanstaande woensdagochtend ten einde

Ubisoft heeft de gesloten bèta van XDefiant met twee dagen verlengd.

De bèta loopt nu tot woensdag 26 april 08:00 uur Nederlandse tijd. Ubisoft laat weten dat de periode is verlengd omdat de reactie van spelers "verwachtingen heeft overtroffen".

Producent Mark Rubin: "We wisten dat we een game met serieuze gebreken gingen tonen, maar jullie hebben toch begrepen wat we probeerden te doen en houden er van." 

Eerder deze week liet Ubisoft al weten te overwegen de bèta te verlengen. De bèta zou eigenlijk eerst aankomende maandagochtend ten einde lopen. De bèta is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het voornaamste doel van de bèta is het testen van de cross-playfunctie. De game staat ook gepland voor release op PlayStation 4 en Xbox One, maar de bèta is niet beschikbaar op de oudere consoles.

In de 6v6 first-person shooter, ontwikkeld door Ubisoft San Francisco, komen diverse facties uit Tom Clancy-games zoals Splinter Cell, Ghost Recon en The Division voor, waaronder de Wolves, Echelon, Cleaners en Outcasts. Spelers kunnen diverse gadgets gebruiken om de wedstrijd naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. Wanneer de game volledig uitkomt, is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou