Xbox Summer Game Fest Demo-evenement bevat meer dan 30 tijdelijke demo’s

Xbox Summer Game Fest Demo-evenement bevat meer dan 30 tijdelijke demo’s

Xbox onthult dat er meer dan dertig tijdelijke demo’s van aankomende Xbox One- en Xbox Series X/S-spellen speelbaar zullen zijn tijdens het ID@Xbox Summer Game Fest Demo-evenement.

Als onderdeel van Geoff Keighley’s Summer Game Fest organiseert Xbox een Summer Game Fest Demo-evenement, zoals het bedrijf ook al twee keer eerder deed. Het evenement vindt plaats van 21 juni tot en met 27 juni en bevat meer dan 30 demo’s om te spelen, zo meldt Jessica Ronnell van ID@Xbox.

De demo’s zijn te bereiken via de Xbox Dashboard, en alleen beschikbaar gedurende de week vanaf 21 juni. Mogelijk keren enkele demo’s later terug via het Demo-kanaal, aldus Ronnell, maar andere zullen alleen tijdens het evenement te spelen zijn.

“Deze game-demo’s zijn niet de norm”, zegt Ronnell. “Normaal gesproken zijn de demo’s die je op ons Demo-kanaal vindt gemaakt nadat een game al helemaal is ontwikkeld (of bijna) en zijn ze representatief voor de uiteindelijke game. Zie deze demo’s als “showvloer-demo’s” die niet per se representatief zijn voor het uiteindelijke spel. [..] Deze spellen zullen blijven evolueren en opgepoetst worden naarmate ze hun lanceringsdatum naderen.”

De volledige line-up van demo’s is nog niet beschikbaar, maar Xbox geeft alvast een voorproefje met vier titels. Dit zijn Batora: Lost Heaven, Broken Pieces, Severed Steel en Tinykin. De volledige lijst met demo’s zal later nog onthuld worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ze staan er al op.

0
test

@mole28 ik kan nu even niet kijken maar zit er ook iets tussen dat niet van indie developers komt? Daar heb ik persoonlijk vaak niets mee.

0
test

@Riyakuya Sorry voor de late reactie, maar het lijkt er op dat het allemaal indie games zijn. Ik vond zelf de demo van Nummels wel leuk, een soort Lemmings ;)

0
test

Binnenkort eens checken. Misschien zitten er een paar leuke tussen.

0

Aanbevolen voor jou