Xbox Series S-startersbundel met drie maanden Game Pass op komst

Xbox Series S-startersbundel met drie maanden Game Pass op komst

Bundel verschijnt op 31 oktober

Microsoft brengt eind deze maand een 'Startersbundel' uit van de Xbox Series S met drie maanden Xbox Game Pass Ultimate.

Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. In de bundel zit de Xbox Series S-console, een draadloze controller en een code voor drie maanden Xbox Game Pass Ultimate. De bundel gaat 299,99 euro kosten.

Huidige Series S-consoles komen met één maand Game Pass. De nieuwe bundel draagt echter wel dezelfde prijs. De Startersbundel komt vanaf 31 oktober beschikbaar in winkels en via de Microsoft-site.

Xbox Game Pass Ultimate geeft leden toegang tot honderden games op Xbox-consoles en pc. Ook kan men online gamen en krijgt men toegang tot EA Play.

Xbox Series S

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

We hebben hier naast de Series X boven nog een Series S staan en voor die prijs is het echt een superapparaat.

1
test

Heb hem ook voor me zoon gekocht nadat one x kapot was, was het goedkoper een series s te kopen dan een one x te laten maken in verhouding.

0

Alleen moet je er wel bij rekenen dat je fors inlevert op prestatie, en je de mogelijkheid tot discs afspelen verliest. Dat samen zou mij de meerprijs toch echt gewoon waard zijn.

1
test

Series s doet beter dan one x, ik zeg niet series x is kapot de one x was kapot. Heb zelfs een series x en voor me zoon een series s gekocht nadat ze one x kapot is gegaan. En hij gebruikt mijn gamepass voor al ze games.

0

Ah, excuses, ik dacht dat t om een series X ging. (gamer.nl, waarom kan ik niet meer reageren op een reactie van een reactie? Wat is dit voor amateuristisch gedoe?)

0
test

kan je daar ook Nvidia Now op draaien? Dat in combinatie van de gamepass kan je stiekem nog je games super mooi afspelen hehe

1

Ja, kan. Via de Edge browser op je Xbox.

2

Dat zo gewoon mogelijk moeten zijn ja https://www.purexbox.com/guides/xbox-geforce-now-how-to-play-pc-games-on-your-console Op een PlayStation 5 lijkt dat niet mogelijk, ik denk dat dat door de o.a. door de browser komt die niet op Chromium is gebaseerd.

2

Aanbevolen voor jou