Xbox Series S-broodrooster bestaat echt en wordt in de VS verkocht

Xbox Series S-broodrooster bestaat echt en wordt in de VS verkocht

Apparaat brandt een Xbox-logo op brood

Na eerdere geruchten blijkt een officiële broodrooster gebaseerd op Xbox Series S echt te bestaan en verkocht te worden in de Verenigde Staten.

Begin vorig jaar gingen er al geruchten over de broodrooster - er lekten toen beelden uit en er werd gemeld dat hij 60 euro zou gaan kosten.

Inmiddels blijkt dat het apparaat voor 40 dollar wordt verkocht door Walmart. Het is op moment van schrijven niet bekend of de broodrooster ook in Europa verkocht gaat worden, maar gezien de uitgelekte europrijs is dat wel waarschijnlijk.

Uniek aan de broodrooster - naast dat hij op een Xbox Series S-console lijkt - is dat hij een Xbox-logo op het brood brandt.

Het is niet voor het eerst dat Microsoft met een huishoudelijk apparaat gebaseerd op zijn consoles op de proppen komt. In 2021 bracht het bedrijf een minikoelkast in de vorm van een Xbox Series X uit, dat voor 99 euro verkocht werd.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dromen komen toch wel uit..

0
test

Binnenkort hebben we overal Xbox design staan. Consoles, koelkasten en nu broodroosters haha. Leuke manier van je brand verkopen buiten de games industrie.

-1

Aanbevolen voor jou