Xbox Live Games with Gold van juli bekend

Xbox Live Games with Gold van juli bekend

When The Past Was Around en Darkwood

Microsoft heeft gisteren de Xbox Live Games with Gold van de maand juli bekendgemaakt.

Dat deed het bedrijf via Xbox Wire, waar meer informatie over de beschikbare games gevonden kan worden. De spellen kunnen geclaimd worden door iedereen met een Xbox Live Gold-abonnement, en zolang men lid blijft kunnen de games gespeeld worden.

Van 16 juli tot en met 15 augustus komt When the Past Was Around beschikbaar. Het is een tragisch liefdesverhaal oer Eda en Owl, bevat puzzels en een unieke met de hand getekende grafische stijl. De game wordt omschreven als een kalmerend spel "dat reflecteert op liefde en verlies in een surreële wereld die bestaat uit onsamenhangende kamers uit geheugen en tijd".

De gehele maand juli is Darkwood beschikbaar. Deze survival-horrorgame bevat volgens de makers geen jumpscares, maar bouwt de spanning in plaats daarvan langzaam op. Wanneer het dag is en de zon schijnt, kunnen spelers een open wereld in de vorm van een bos verkennen, waar materialen en wapens verzameld kunnen worden. 's Nachts moet men zien te overleven terwijl er wezens in de duisternis loeren.

Xbox Live Games with Gold

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nouja.. Je krijgt ze bij je abonnement dus je kunt er moeilijk over klagen maar het is toch wel echt een heel stuk minder vergeleken met wat Sony meestal aanbied.

-1

Inderdaad, ik kijk er tegenwoordig al niet eens meer naar. Het is wel duidelijk dat ze mensen van XBox Live willen hebben en dat ze liever hebben dat ze een game pass abo nemen. XBox live voegt ook helemaal niets meer toe als je game pass hebt, namelijk.

[Reactie gewijzigd door op 30 juni 2023 - 08:57]

-1
test

In alle eerlijkheid: dit lijkt al maanden zoniet meer dan een jaar echt nergens op. Af en toe zit er iets totaal onbekends maar kwalitief aardigs tussen maar dat is t wel. MS schraapt echt aan de onderzijde wat goedkoop grut bijelkaar voor gwg. Ik kan me niet eens meer heugen dat ik de moeite deed er 1 te downloaden.

0

Aanbevolen voor jou