Xbox Insiders kunnen gameclips niet meer direct delen via sociale media

Xbox Insiders kunnen gameclips niet meer direct delen via sociale media

Het lijkt erop dat Xbox-gebruikers binnenkort niet meer hun gameclips direct vanaf de Xbox kunnen delen met sociale media. Er komt een stap tussen.

Dat blijkt uit een recente update voor het Xbox Insider-programma, en werd opgemerkt door Windows Central. In de nieuwste versie van het besturingssysteem zijn sociale media als Twitter aan de “mobiel delen”-optie toegevoegd en kunnen gebruikers niet meer direct vanaf de Xbox Dashboard een clip delen op sociale media.

Hierdoor moeten gebruikers eerst een clip uploaden naar een smartphone voordat ze hem op sociale media kunnen delen, wat dus een extra stap is. Voorheen was het mogelijk om clips via de Game DVR-functie te bewerken en delen op sociale media.

Het Xbox Insider-programma geeft gebruikers de mogelijkheid om vroegtijdig bepaalde Xbox-systeemupdates uit te proberen, om daarna feedback te kunnen geven. Als een update beschikbaar is voor Insiders, betekent dat nog niet dat hij ook uitrolt voor andere gebruikers, maar het is wel een stap die veel updates voor Xbox-consoles moeten nemen voor ze wereldwijd uitkomen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou