Xbox houdt eigen presentatie tijdens Tokyo Game Show

Xbox houdt eigen presentatie tijdens Tokyo Game Show

Xbox houdt op 15 september, om 11.00 uur Nederlandse tijd, vanaf Tokyo Game Show een eigen presentatie die via een livestream wordt uitgezonden, zo maakt het bedrijf bekend.

De show is “samengesteld voor spelers in Japan en Azië”, meldt Xbox. “We nodigen fans uit om te kijken naar de Tokyo Game Show 2022 Xbox Stream, waar je updates kunt verwachten over bestaande titels van Xbox Game Studios en titels van ontwikkelaarspartners.”

De YouTube-kanalen van Xbox Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland zenden de presentatie live uit. Ook is de presentatie te volgen via het officiële kanaal van Tokyo Game Show.

De twee vorige Xbox-presentaties op Tokyo Game Show waren ook gericht op spelers in Japan en de rest van Azië. Desalniettemin werden games besproken die ook in het westen relevant waren, zoals Microsoft Flight Simulator en de toevoeging van Scarlet Nexus aan Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of we net zoals vorig jaar een JRPG aankondiging voor gamepass krijgen. Het is goed om te zien dat met Soul Hackers 2 en de Persona games al meer JRPG naar xbox komen en ik hoop dat dit de weg open zet naar meer jrpgs op Xbox.

0
test

@Lavalera als ze slim zijn brengen ze die dag wat Japans e games naar de service

0
test

@hulstpower ja ik hoop van harte dat ze het doen, misschien judgment en lost judgment of zo of wat jrpgs, alhoewel die zijn er niet zo veel op xbox dan moet het al bijna een nieuwe port worden

0

Aanbevolen voor jou