Xbox hint naar 'belangrijke aankondigingen' op The Game Awards

Xbox hint naar 'belangrijke aankondigingen' op The Game Awards

De show wordt in de nacht van 7 op 8 december gehouden

Xbox heeft in promotioneel materiaal gehint naar "belangrijke aankondigingen" die op The Game Awards volgende week worden gedaan.

Op X (voorheen Twitter) deelde Klobrille een promotionele tekst van het bedrijf. Daarin wordt niet alleen geopperd dat mensen naar The Game Awards kijken om de beste games van het jaar te vieren, maar ook dat er "belangrijke aankondigingen en ander Xbox-nieuws volgt dat je niet wil missen".

Om welke aankondigingen het gaat is niet bekend. Het is niet ongekend dat Microsoft onthullingen doet op The Game Awards. Zo werd in 2019 het design van de Xbox Series X-console en Senua's Saga: Hellblade 2 onthuld. Fans speculeren dat tijdens The Game Awards volgende week mogelijk het nieuwe Xbox Series X-model zonder diskdrive dat eerder dit jaar uitlekte wordt getoond.

The Game Awards worden in de nacht van 7 op 8 december uitgezonden. De show begint om 01:30 uur Nederlandse tijd. Lees hier meer over de nominaties. Organisator en presentator Geoff Keighley liet onlangs weten dat er meer nadruk ligt op de beveiliging van het evenement, nadat vorig jaar iemand onbedoeld op het podium wist te klimmen en dat afgelopen zomer tijdens de Gamescom Opening Night Live-show ook gebeurde.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn gevoel zegt ook een beetje dat dit de dag is dat die trailer van GTA 6 zal komen. Precies een week voordat ze 'lekten' dat de pre-order zou beginnen en zou een betrekkelijk logisch moment zijn.

2

Precies dit, al heeft R* dit soort platforms helemaal niet nodig, als ze de trailer online gooien komt het waarschijnlijk zelfs op de NOS te staan.

1
test

Ik ben het zeker met je eens dat ze het niet nodig hebben, maar de timing zou wel redelijk mooi passen, denk ik zo. Maar wie weet, droppen ze gewoon zelf ergens een trailer.

1
test

Zou ik ook denken, maar Rockstar heeft goede connecties met de verantwoordelijke van dit evenement. Ik denk niet dat het onmogelijk is dat ze GTA VI aankondigen op de Game Awards. Het kan beiden nog. Spannend.

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 29 november 2023 - 08:45]

1
test

De aankondigingspolitiek van aankondigingen is in een tijd van minder games en langer wachten een beetje vervelend. Ik begrijp dat het allemaal wat langer duurt, maar het roepen en tieren is verdrievoudigd (zeker bij Microsoft) en dat stoort. Wachten, verwachten en afwachten.

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 29 november 2023 - 07:57]

-2

Aanbevolen voor jou