Xbox Games Showcase bevat mogelijk ook spellen die pas na een jaar uitkomen

Xbox Games Showcase bevat mogelijk ook spellen die pas na een jaar uitkomen

'Sommige games laten zeker nog langer dan twaalf maanden op zich wachten'

Tijdens de aankomende Xbox Games Showcase worden mogelijk ook games getoond die nog langer dan een jaar op zich laten wachten.

Tijdens de Xbox Games Showcase van afgelopen juni werd beloofd dat alle games die getoond werden binnen een jaar zouden verschijnen. Hoewel dit uiteindelijk niet gehaald werd - denk aan Starfield en Hollow Knight: Silksong - was dit wel het uitgangspunt van de presentatie.

Journalist Jez Corden meldt in de Xbox Two-podcast - vanaf 38:15 - dat Microsoft een andere strategie voor de aankomende Xbox Games Showcase hanteert. Hij zegt hier ongeveer 75 procent zeker van te zijn. "Sommige games waarvan ik heb gehoord dat ze worden getoond laten zeker nog langer dan twaalf maanden op zich wachten. Dus tenzij deze games sneller dan verwacht uitkomen..." Over welke games hij het heeft, is niet bekend.

De Xbox Games Showcase wordt op 11 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. "Kijk met ons mee naar nieuwe verrassingen en eerste blikken op onze ongelooflijk getalenteerde studio's en onze vele creatieve partners overal ter wereld", zo schreef Microsoft eerder. "Dit is de dag waar gamers op hebben gewacht om te zien wat er naar Xbox, pc en Game Pass komt." Direct na de Showcase volgt de Starfield Direct, die geheel in het teken staat van de aankomende Bethesda-game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou