Xbox-gamertags van Discord-vrienden te zien na systeemupdate

Xbox-gamertags van Discord-vrienden te zien na systeemupdate

De systeemupdate wordt deze week uitgerold

De nieuwe systeemupdate voor Xbox wordt in de loop van deze week uitgerold. Na het installeren van de update is het onder andere mogelijk om de Xbox-gamertags van Discord-vrienden te zien.

Om van deze optie gebruik te maken, moet de Xbox-console wel verbonden zijn met het Discord-account van de gebruiker. Wanneer mensen Discord Voice gebruiken op Xbox, zijn de Xbox-gamertags van vrienden te zien. "Dit maakt het makkelijker om elkaar als Xbox-vrienden toe te voegen en elkaar uitnodigingen voor games te sturen", zo schrijft Microsoft op Xbox Wire.

De update voegt ook nieuwe filter- en sorteeropties toe aan de Xbox Store op de website en op consoles. Zo kan er nu ook gezocht worden op prijs, beschikbare talen en aanwezige abonnementen.

Tot slot wordt er ook een firmware-update voor de draadloze Xbox-controllers uitgerold. Zo was er een bug waardoor de batterij van de controllers langzaam leegliep, die met de update opgelost moet worden. Ook valt de verbinden met sommige controllers weg wanneer er een koptelefoon wordt gebruikt in combinatie met 4K, 120Hz en variable refresh rate - dat zou met de update ook verholpen moeten zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou