Xbox Game Pass-advertentie toont heden en toekomst van de service

Xbox Game Pass-advertentie toont heden en toekomst van de service

Met o.a. Starfield en Senua's Saga: Hellblade 2

Microsoft heeft een nieuwe advertentie van Xbox Game Pass uitgebracht waarin diverse games die nu op de service staan en nog uit moeten komen worden getoond.

Onder de games die nog uit moeten komen die getoond worden in het filmpje, vallen onder andere Starfield, Planet of Lana, Lies of P en Senua's Saga: Hellblade 2. Andere games die de revue passeren en al gespeeld kunnen worden, zijn onder andere Minecraft Legends, Hi-Fi Rush en het vandaag uitgekomen Redfal.

Xbox Game Pass laat spelers diverse games voor een vast bedrag per maand spelen op Xbox-consoles of pc. Met Game Pass Ultimate kan op beide platforms worden gespeeld en krijgt men toegang tot de cloud, waarmee games bijvoorbeeld ook naar smartphones gestreamd kunnen worden. Microsoft brengt de games van diens eigen studio's standaard op de dag van release op Game Pass uit.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die paar seconden van Redfall mogen ze er wel snel uithalen. Heb toch net even hem snel aangeslingerd om het zelf te ervaren. Gaat direct weer van mijn pc af. Slechte graphics, level design van de jaren 90, gunplay is een verschrikking. Performance is echt dramatisch, al helemaal als je kijkt naar de graphics. Nee hier klopt niks van. Starfield moet de redding worden denk ik dan maar.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola gaat inderdaad nergens over. En met hoe matig het uitziet op de Series X snap ik die 30fps cap echt helemaal niet. Wat een enorme blunder van Microsoft om het spel in deze staat uit te brengen. En wat een blamage van de ontwikkelaar na een game als Prey. Wat een meesterwerk was dat.

0
test

@Riyakuya niet vergeten dat bij de overname werd bepaald dat Zenimax self publishing zou blijven dus ik stel me de vraag soms wie bepaalde dat de game nu echt moest uitkomen ipv langer in de cooker te gaan. Wie er ook verantwoordelijk voor is, het is alleszins een schande.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou