Xbox Cloud Gaming krijgt Clarity Boost op pc

Xbox Cloud Gaming krijgt Clarity Boost op pc

Microsoft test momenteel een optie genaamd Clarity Boost voor Xbox Cloud Gaming. De functie is momenteel beschikbaar in de bètaversie van de Edge-browser op pc.

In een blogpost legt Microsoft uit dat Clarity Boost de beeldkwaliteit van een stream verhoogt dankzij optimalisaties aan de serverkant. Momenteel is de functie beschikbaar voor Microsoft Edge Canary, de testversie van de browser. Gebruikers kunnen de optie selecteren in de instellingen.

Vanaf volgend jaar is Clarity Boost beschikbaar voor alle gebruikers van Edge. Het is nog onduidelijk of ook andere platformen ervan zullen profiteren.

Xbox Cloud Gaming is momentele beschikbaar op Xbox Series X en S, Xbox One, pc, Android en iOS.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ik zie oprecht geen verschil in beide foto's...

0
test

@koen_vdv@telenet.be Ik ook niet. Of ze hebben per ongeluk dezelfde foto bij beide voorbeelden gebruikt of het verschil is echt minimaal te noemen dat het niet een opvalt. Ben wel benieuwd pf iemand dit verschil wel ziet en kan geven waar we dan moeten kijken. Want ik heb al gezoomd op details op het harnas en zie niks verschil, niet eens in een beetje extra scherpte of iets.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik zie het duidelijk. Links ziet er uit alsof er een dun laagje vaseline overheen zit. Rechts ziet er scherp uit. maar op een smartphone ga je dat natuurlijk niet zien.

0
test

@watashi wa maurice desu. +1

0

@watashi wa maurice desu. Of je klikt even door naar het originele artikel waar hetzelfde plaatje staat met een linkie: Click to enlarge. Als je dan nog het verschil niet ziet...

0

Aanbevolen voor jou