Win Resident Evil 4 Remake!

Win Resident Evil 4 Remake!

Voor Xbox Series X/S

Zoals elke week geven we vandaag een game weg in samenwerking met bol.com. Deze week maak je kans op Resident Evil 4 Remake voor Xbox Series X/S.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game digitaal op bol.com te bestellen!

Resident Evil 4 Remake is heel goed ontvangen. Van Tom kreeg de game een 8.5 in zijn review.

"Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

De vorige prijsvraag werd gewonnen door Pieter en André. Zij hebben Metroid Prime Remastered ontvangen voor de Nintendo Switch.

Meedoen

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toffe acties, mag ik wel mijn mening met jullie delen omtrent de winnaars. Vroeger werd dat bekend gemaakt en dat was best leuk konden wij die persoon feliciteren, etc beetje de extra positieve vibes :-)

0
test

@Goodmushin Excuus, die stonden erbij maar zijn bij het publiceren verdwenen. Ze staan er nu bij!

0
test

@JaccoPeek Top dank voor de reactie! En leuk dat jullie het blijven doen :-) Gefeliciteerd winnaars!

0

Aanbevolen voor jou