Way of the Hunter is een nieuw jaagspel van THQ Nordic

Way of the Hunter is een nieuw jaagspel van THQ Nordic

Gisteren heeft THQ Nordic het nieuwe jaagspel Way of the Hunter aangekondigd.

De game, die wordt ontwikkeld door de pas opgerichte studio Nine Rock Games, komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store en GOG. Een releasedatum is nog niet bekend.

In de game besturen spelers een ervaren jager die de jaaghut van zijn grootvader heeft overgenomen en de familietraditie van het verkopen van vlees van hoge kwaliteit wil voortzetten. De game bevat twee grote open gebieden - eentje in de Verenigde Staten en eentje in Europa - die elk zo'n 140 vierkante kilometer beslaan. Beide gebieden bevatten een gesimuleerd ecosysteem bestaande uit wilde dieren. De game bevat tevens co-op-multiplayer zodat spelers samen op jacht kunnen gaan.

Nine Rock Games geeft aan dat het de bedoeling is dat Way of the Hunter het begin is van een nieuwe franchise. Daarbij is talent aangetrokken dat eerder aan games als DayZ en de jaagspellen van Cabela heeft gewerkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

140 m2 zal wel 140km2 moeten zijn, anders wordt het wel een hele krappe bedoeling. Ik heb dus altijd het idee dat ik dit soort spellen best leuk kan vinden, net als visspellen, maar neem eigenlijk nooit de moeite het te proberen.

0
test

@Smallie Thanks voor de correctie!

0
test

@Smallie Fishing Planet is een aardige fishing game. Lang plezier gehad van de gratis versie, al wordt t wrl wat grindwerk later voor de duurdere gebieden en uitrusting. Maar pak je t een beetje slim aan, dan heb je niet echt t gevoel aan t grinden te zijn. Of je koopt de alles unlocked versie. En net zoals t vissen lijkt mij dit soort hunting ook leuk. Best relaxed maar toch wel spannend ofzo. Miss maar eens proberen

0

Aanbevolen voor jou