Warhammer 40,000: Darktide uitgesteld naar 30 november

Warhammer 40,000: Darktide uitgesteld naar 30 november

Warhammer 40,000: Darktide is uitgesteld naar 30 november.

Het gaat daarbij alleen om de pc-versie van de game - de Xbox Series-versie is ook uitgesteld, maar heeft nog geen nieuwe releasedatum gekregen. De Xbox-versie moet volgens de ontwikkelaar snel na de pc-versie uitkomen. De game komt ook naar Game Pass.

Warhammer 40,000: Darktide werd in 2020 onthuld en had eigenlijk in 2021 uit moeten komen, maar werd toen vanwege corona uitgesteld naar de lente van 2022. De game werd nogmaals uitgesteld naar 13 september, maar dat blijkt wederom niet haalbaar. 

Binnenkort moet wel een reeks bèta's van start gaan zodat spelers alvast een voorproefje kunnen krijgen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Warhammer 40,000: Darktide speelt af in de stad Tertium, waar spelers in de huid kruipen van de Imperial- en Chaos-facties en vergelijkbaar met Left 4 Dead met z'n vieren hordes aan zombie-achtige vijanden te lijf gaan.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Warhammer 40,000: Darktide op 13 september voor pc (via Steam) en Xbox Series X en S verschijnt. De game komt dan ook op Game Pass te staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom stoppen we anders niet gewoon met zo vroeg releasedata te geven. Meer dan de helft van de games word uitgesteld heb ik het gevoel

0
test

@Real13 men zou gewoon een game pas moeten aankondigen als die af is en dan komt binnen nu en half jaar uit ofzo,

0
test

@hulstpower Dit dus

0

Jammer de bammer. Heb hier samen met mijn maten erg veel zin in op de Xbox.

0

Aanbevolen voor jou