Vroege beelden van mmo Dune: Awakening uitgebracht

Vroege beelden van mmo Dune: Awakening uitgebracht

Funcom heeft tijdens The Game Awards eerder deze week vroege beelden van de aankomende mmo Dune: Awakening gepubliceerd.

Het gaat om beelden van de pre-alfaversie van de game. Dune: Awakening werd vorig jaar al aangekondigd en eerder dit jaar werd er al een trailer uitgebracht, maar nu zijn er wat meer beelden van de game gepubliceerd.

Dune: Awakening is een survival-mmo met een open wereld. In de game moeten spelers op Arrakis zien te overleven. Mensen moeten schuilplaatsen bouwen tegen zandstormen en leren te lopen op 'de oude manier' om zandwormen te vermijden. Daarbij zoekt men naar 'spice' met een eigen oogster. Spice kan spelers speciale krachten geven.

De game wordt ontwikkeld door Funcom, maar eerder werd al bekendgemaakt dat de Nederlandse studio Abstraction meehelpt aan de ontwikkeling. De ontwikkelaars zouden inspiratie halen uit Conan: Exiles.

Dune: Awakening is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hou van Dune als stratergie game, maar weet het bij deze nog niet. Benieuwd naar de gameplay beelden.

0

In het eerste opzicht klinkt dit heel eentonig en repetitive.

0

@Stingeling Als ik Dune 2 aan je zou uitleggen in woorden dan denk ik dat je dezelfde conclusie zou trekken :) Ik ken maar weinig games die niet repetitief zijn, overigens. Dat is niet wat een game goed of slecht maakt, dat zit hem nu juist verstopt in het stukje wat herhaalt. Een race, een Call of Duty match, een dungeon raid, een level in een platformer, een ronde in Street Fighter... herhaling, herhaling, herhaling. Het zijn games zoals Minecraft die het een beetje doorbreken (tenzij je gaat speedrunnen) en dat zijn nou net de games waar veel mensen niet snappen wat ze ermee moeten :) Geen vaste gameplay loop, doe maar wat.

0

@gimbal2 dit klinkt voor mij als een grindgame. Je kunt alles heel basaal uitleggen waardoor het saai klinkt, maar dat hoeft dat niet overeen te komen met de werkelijkheid. Daarom zei ik ook "in het eerste opzicht". Met de info wat nu nu hier krijgen klinkt het voor mij heel saai.

0

Aanbevolen voor jou