Voormalige The Witcher 3-ontwikkelaars richten Rebel Wolves op

Voormalige The Witcher 3-ontwikkelaars richten Rebel Wolves op

Voormalige ontwikkelaars van The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 hebben de nieuwe studio Rebel Wolves opgericht.

De studio is gesitueerd in Warschau, Polen en wordt geleid door Konrad Tomaszkiewicz, de regisseur van The Witcher 3 en hoofd van productie bij Cyberpunk 2077. In het team zitten ervaren ontwikkelaars als Daniel Sadowski (The Witcher 1, Growing Up), Jakub Szamałek (The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Thronebreaker), Tamara Zawada (The Witcher 3, Shadow Warrior 2) en Bartłomiej Gaweł (The Witcher 1, 2 en 3).

De eerste game van Rebel Wolves moet een duistere AAA-fantasygame worden die in Unreal Engine 5 wordt gemaakt. Deze rpg is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Verdere details moeten binnenkort volgen, al is hieronder al wel artwork te zien.

Rebel Wolves heeft als missie om levendige virtuele spelwerelden te creëren, "die tot de nok toe gevuld zijn met krachtige emoties en unieke ervaringen". Daarbij is het belangrijk dat het een nauw samenwerkend team is en blijft, waarbij het welzijn van de werknemers voorop staat. "We willen kleinschalig en wendbaar blijven - een plek waar mensen elkaar kennen en om elkaar geven." 

De officiële website is hier te bezoeken.

Rebel Wolves

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vanwaar de split?

0
test

@Tad Zo maar een wilde gok: crunch cultuur, slecht salaris, seksuele intimidatie, racisme, aandeelhouders en doorgesnoven alfamannetjes die de dienst uitmaken. Wie vandaag de dag nog bij CD Project wil werken heeft waarschijnlijk een klap van een molen gehad.

0
test

Zo te horen gaan we, mede dankzij Unreal Engine 5, een mooi tijdperk in gaming tegemoet. Sinds Witcher 3, ben ik op zoek naar een game die deze ervaring weet te evenaren. Ik kan niet wachten op Rebel Wolves' AAA-stuff.

0

Aanbevolen voor jou