Visions of Mana komt niet naar Game Pass

Visions of Mana komt niet naar Game Pass

Ondanks eerdere vermeldingen

De Square Enix-game Visions of Mana verschijnt niet op Xbox Game Pass.

Dat heeft Microsoft bevestigd aan Eurogamer. De afgelopen tijd doken er Game Pass-vermeldingen op bij de game in de Microsoft Store, maar die blijken foutief te zijn. "Kunnen bevestigen dat dit een fout was", legt een woordvoerder van het bedrijf uit. "We hebben op dit moment geen plannen om Visions of Mana naar Xbox Game Pass te brengen."

Visions of Mana werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd en kreeg tijdens de afgelopen Xbox Developer Direct volop aandacht. Het gaat om een compleet nieuw deel in de geprezen Mana-reeks - het is daarbij het eerste nieuwe hoofddeel binnen de franchise in meer dan vijftien jaar tijd.

Visions of Mana keert terug naar de actie-rpg-roots van de serie. Spelers maken een nieuw avontuur mee met protagonist Val, een 'soul guard' die zijn jeugdvriend moet beschermen. Die persoon is namelijk door de Faerie gekozen als de ARlm of Fire die naar de Tree of Mana moet reizen om de manaflow opnieuw tot gang te brengen.

De game komt in de zomer van 2024 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Een exacte releasedatum is er nog niet.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb een probleempje met de website (zet het ff hier neer, zou niet weten waar ik het anders moet plaatsen) ; De website werkt gewoon op Firefox, maar zodra ik inlog werkt de site niet meer. Blijft een blanco pagina en kan niks doen. Dit probleem is sinds gisteravond aanwezig voor mij. Op GChrome werkt het wel gewoon.

1
test

Ik heb het doorgegeven!

1
test

Dank voor het melden, dat probleem hebben wij hier ook. Je kunt het verhelpen door je gegevens (incl cookies) van de afgelopen zeven dagen te verwijderen. Verder ben ik ermee bezig om te verhelpen dat het nog een keer gebeurt.

0
test

Thank you!!

0

Ging m toch kopen voor PS5, aangezien dat mijn console van keuze is voor mijn jrpg's. En ik wil de game ook gewoon in mn bezit hebben. Fysiek.

0

Aanbevolen voor jou