Vijf Criterion-ontwikkelaars verlaten de studio

Vijf Criterion-ontwikkelaars verlaten de studio

Vijf Criterion-veteranen verlaten de studio na de release van Need for Speed Unbound.

Dat schrijft GamesIndustry.biz. Vicepresident Matt Webster, uitvoerend producent Pete Lake, hoofd studio-ontwikkeling Alan McDairmant, hoofd content Steve Uphill en senior technisch directeur Andrei Shires gaan hun heil ergens anders zoeken. Ze vertrekken om "nieuwe kansen te ontdekken buiten EA", blijkt uit een statement van EA. 

Charity Joy is aangewezen als de nieuwe uitvoerend producent voor Need for Speed. Zij werkte eerder aan de UFC-reeks. Geoff Smith laat zijn rol bij Dirt en Grid achter en gaat aan de slag bij de productontwikkeling voor Need for Speed. 

Need for Speed Unbound is sinds 2 december uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In de game worden tekenfilmachtige effecten getoond tijdens het racen. De effecten kunnen ook worden uitgeschakeld. Politieachtervolgingen zijn terug, net als het kunnen personaliseren van de auto’s. Spelers moeten wekelijkse kwalificatieraces rijden om uiteindelijk mee te kunnen doen aan The Grand, de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou