Vierde Diablo 4-seizoen met een maand uitgesteld

Vierde Diablo 4-seizoen met een maand uitgesteld

De Public Test Realm komt ditmaal alleen via Battle.net op pc beschikbaar

Het vierde seizoen van Diablo 4 begint een maand later dan verwacht, op 14 mei.

Dat heeft Blizzard aangekondigd in een nieuwe Campfire Chat. Het vierde seizoen stond eigenlijk gepland om op 16 april te beginnen, maar dat gaat dus niet door. Logischerwijs zal daardoor het derde seizoen een maand langer doorgaan.

De Public Test Realm voor het vierde seizoen gaat pas op 2 april live en stopt op 9 april. De ontwikkelaar wil daarna de tijd nemen om de feedback van spelers mee te nemen naar de uiteindelijke versie van het seizoen. Overigens komt de Test Realm ditmaal alleen via Battle.net op pc beschikbaar.

Het vierde seizoen gaat mikken op meer kwaliteit dan kwantiteit op het gebied van loot, om zo er voor te zorgen dat de inventarissen van spelers niet meer uitpuilen. Daarbij zullen Legendary- en Rare-items minder affixes hebben, waardoor ze meer kunnen groeien. Wel wordt Tempering geïntroduceerd, een nieuw craftingsysteem om deze affixes aan items te koppelen. Vijanden zullen dan ook Tempering Manuals laten vallen om de affixes mee te verkrijgen. Daarnaast is er Masterworking, waarmee bestaande affixes op items met twaalf ranks omhoog kunnen gaan. Deze twee nieuwe systemen vervangen het huidige upgradesysteem.

Op 28 maart komt, zoals eerder al aangekondigd werd, Diablo 4 op Xbox Game Pass te staan. Door het uitstel hebben mensen die van plan zijn de game op Game Pass te spelen extra tijd om het derde seizoen te doorlopen. Twee dagen eerder zal de ray-tracing-update naar de pc-versie van Diablo 4 komen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speelt iemand deze game nog? Is een serieuze vraag omdat ik twijfel over het wel of niet aanschaffen. Heb de overige diablo's allemaal veel gespeeld maar iets houdt mij nog tegen om aan deel 4 te beginnen.

0

ik heb, na de vorige delen met veel plezier gespeeld te hebben, ook Diablo 4 aangeschaft. Ik heb er spijt van. Ik heb de game ongeveer een week of 2 gespeeld en was het toen al beu. Matig verhaal, teveel nadruk op het nog meer geld uit de zakken willen kloppen via battle passes en dat soort onzin. De charme is er af. Ik ben uiteindelijk aan Baldur’s Gate 3 begonnen en dat is me prima bevallen. Geen moment meer omgekeken naar D4.

0
test

Ik wel maar vooral al couch Coöp omdat mijn vrouw die niet echt gamer is wel wonder boven wonder Diablo leuk vind. Echter na de campaign te hebben uitgespeeld en 2 seasons te hebben gespeeld is het wel erg veel hetzelfde , ik mis diepgang eigenlijk je kan wel leuke builds maken maar ergens komt t qua gameplay toch allemaal op t zelfde neer. Ik mis dat zoals bij vanilla world of Warcraft classes echt compleet anders spelen. Maarja niettemin qua speluren en geld vind ik t t wel waard voor ik t echt zat ik was zat er al 100 uur in(let wel als ik niemand had om mee te spelen was dit waarwchijnlijk de helft geweest.

[Reactie gewijzigd door Fpsbig op 21 maart 2024 - 19:43]

1
test

Wij (vrouw en ik) spelen het nog wel. Als je niet teveel wilt nadenken, gewoon lekker muziekje op en beetje dungeons/loot runnen. 1x of 2x campaign met side quests is leuk. Meer moet je er ook niet van verwachten. Gewoon simpel vermaak dat er ook nog eens best goed uitziet.

1
test

Bedankt voor deze reacties. Ik heb, voor nu, dan nog wel betere games op de plank liggen waar ik meer lol aan ga beleven. Edit: -1 ? Okay dan. Ik zie hier dat 'niet positieve' berichten over Diablo 4 hier een -1 krijgen. Wat ik las is dat het best een leuke game is. En dat geloof ik meteen. Heb de vorige diablo spellen veel gespeeld dus ja diablo is tof. Maar, als deel 4 eigenlijk meer van hetzelfde is dan heb ik daar ff geen zin in nu. Heb nog meer games te spelen. Game on!

[Reactie gewijzigd door Roolio op 22 maart 2024 - 12:47]

-1

Het spel komt binnenkort (28 maart) op de Xbox game pass. Kun je het voor €10 een maand spelen. Veel meer dan een keer de campagne zul je waarschijnlijk niet spelen, dus is deze pass versie is wel interessant. Ik ga dat zelf doen. Ik vind D4 niet genoeg hebben om de volle prijs te betalen en zeker niet door die betaalde battle pass. Dat vind ik echt helemaal niks. De campagne een keer doorspelen lijkt me wel geinig. (Xbox pass ook op PC. De eerste 14 dagen maar € 1 zelfs.)

[Reactie gewijzigd door Mimou op 21 maart 2024 - 23:19]

0
test

Klinkt goed, ga ik over nadenken.

0

Aanbevolen voor jou