Verschillende eindes voor Avowed bevestigd

Verschillende eindes voor Avowed bevestigd

De Obsidian-game verschijnt dit najaar op Xbox Series, pc en Game Pass

Obsidian heeft bevestigd dat hun aankomende game Avowed verschillende eindes bevat.

Dat meldde regisseur Carrie Patel in een interview met IGN. "Het is een Obsidian-game. Dat zou het niet zijn als er geen vershillende eindes in zitten." Volgens Patel moeten er verschillende consequenties hangen aan bepaalde keuzes die spelers maken, die uiteindelijk naar een van de verschillende eindes leiden. "Daarbij moeten er een aantal verrassingen in zitten die tegelijkertijd geloofwaardig zijn. Als alles precies zo verloopt zoals je verwacht, dan kan het saai worden."

Begin dit jaar toonden Microsoft en Obsidian nieuwe gameplay van Avowed tijdens de Developer Direct. Daar werd ook aangekondigd dat het spel dit najaar uitkomt op pc, Xbox Series X en S en Game Pass.

Zoals gezegd wordt de game ontwikkeld door Obsidian Entertainment, de studio achter The Outer Worlds en de Pillars of Eternity-games. Avowed speelt zich in het universum van laatstgenoemde reeks af, al hoeft men die titels niet gespeeld te hebben om toch van Avowed te kunnen genieten. Hieronder kan een uitgebreidere versie van het segment uit de presentatie nog eens bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou