Update: savebug Baldur's Gate 3 op Xbox Series toch nog niet opgelost

Update: savebug Baldur's Gate 3 op Xbox Series toch nog niet opgelost

Game is sinds afgelopen vrijdag beschikbaar op Xbox Series-consoles

Update: Ondanks het uitbrengen van een systeemupdate hebben spelers van de Xbox Series-versie van Baldur's Gate 3 nog steeds last van verdwenen savefiles.

Eerder meldden we al dat er een systeemupdate voor Xbox Series was uitgekomen die een bug die savefiles van de game liet verdwijnen zou oplossen. Dit blijkt nu niet het geval te zijn. Microsoft werkt ondertussen aan een tweede update, maar raadt spelers ondertussen aan om na het saven van de game terug te keren naar het Xbox-dashboard en 'Quit Game' of 'Save to Quick Resume' te selecteren. Op deze wijze zouden savefiles niet kunnen verdwijnen.

View post on X

Oorspronkelijk bericht:
Een bug die de Xbox Series X en S-versie van Baldur's Gate 3 laat crashen en vervolgens de savefiles van spelers wist, is opgelost middels een update.

De Xbox-versie van Baldur's Gate 3 kwam afgelopen donderdagnacht uit nadat de game de award voor game van het jaar won op The Game Awards. Sindsdien maakten spelers echter melding van crashes die gevolgd werden door het verlies van savefiles voor de game.

Volgens Larian is er nu een update voor de Xbox Series-consoles zelf uitgekomen waarmee dit probleem is opgelost. De ontwikkelaar raadt spelers aan om handmatig hun console te updaten om er zeker van te zijn dat deze is uitgevoerd, alvorens Baldur's Gate 3 te spelen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Allemaal voldoende!!! Oh nee toch niet!

0

Aanbevolen voor jou