Uitgebreide Starfield-update nu voor alle spelers beschikbaar

Uitgebreide Starfield-update nu voor alle spelers beschikbaar

Het is de grootste patch voor de game tot nu toe

De grootste patch voor Starfield tot nu toe kan nu door alle spelers op pc en Xbox gedownload worden.

Onlangs kwam de patch al uit via de Steam-bèta, maar nu is hij dus voor iedereen beschikbaar. Bethesda laat weten dat de patch "meer dan honderd verbeteringen en oplossingen" bevat, waaronder verbeterde belichting voor veel locaties binnen de game. Een uitgebreide lijst met patch notes is hier te vinden.

Bethesda gaf eind vorig jaar al aan dat het ongeveer elke zes weken een nieuwe update voor Starfield uit wil brengen. "Dus als het probleem waar jij je aan stoort nog niet opgelost is, verlies dan vooral niet de hoop. Blijf je feedback delen zodat we ons best kunnen doen om prioriteiten te stellen."

Starfield verscheen op afgelopen september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. Lars Cornelis gaf een 9 aan de game: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

View post on X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het enige dat deze game voor mij nodig heeft is een performance mode. (60fps) Ik game op een OLED-tv en dan vind ik een locked 30fps gewoon net niet lekker om naar te kijken. Wanneer komt eigenlijk de mod support voor Starfield op de Xbox? Ik hoop dat ze hier snel wat meer over vertellen. Er is vast wel iemand (net zoals in de tijd van Skyrim) die een mod kan fixen voor 60fps.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 31 januari 2024 - 09:14]

0
test

Dit ben ik met je eens. Het ziet er allemaal onnodig blurry uit op een OLED tv door de 30fps. En dan heb ik motion blur al uitgezet. Ik ben er ook nog steeds op aan het wachten maar vrees dat een 60fps patch er niet in zal zitten.

0

Wat Bart81 hieronder ook zegt. Een bugje hier en daar kan ik wel hebben in dit type game, waar ik echt op wacht is een performance boost op de Xbox. 60 hoeft niet, maar locked 30 vond ik heel onprettig spelen. Heb de game nu na enkele uurtjes weggelegd, hopelijk is het over een jaar met diverse patches leuker om te spelen.

0

Aanbevolen voor jou