Uitgebreide gameplay van Crime Boss: Rockay City getoond

Uitgebreide gameplay van Crime Boss: Rockay City getoond

Er is gameplay van het tijdens The Game Awards aangekondigde Crime Boss: Rockay City onthuld.

In de gameplay is te zien hoe het spel zich richt op coöperatieve first-person actie, waarbij het plegen van een grootschalige overval de boventoon voert. De video duurt meer dan zes minuten en is hieronder te bekijken.

Crime Boss: Rockay City werd eerder deze week tijdens The Game Awards aangekondigd. De game wordt uitgegeven door 505 Games en ontwikkeld door Ingame Studios. 

De coöperatieve shooter draait om Travis Baker (Michael Madsen), een crimineel die de maffia over wil nemen nadat de voormalige hoofd van de familie komt te overlijden. Spelers kunnen hun eigen crew samenstellen en zowel alleen als met een andere speler een campagne doorlopen waarbij ze langzaam maar zeker de macht in Rockay City proberen over te nemen. Daarbij kunnen er - net als in Grand Theft Auto 5 en Payday - grootschalige overvallen worden gepland en gepleegd.

Naast Madsen spelen veel andere bekende acteurs een rol in de game. Denk aan Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Chuck Norris en Vanilla Ice.

Crime Boss: Rockay City komt op 28 mei 2023 uit op Epic Games Store. De komende dagen kan de game met 40 procent korting gereserveerd worden. Later in het jaar moet de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen, maar meer details ontbreken nog.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd naar de game!

0
test

ziet er nu al saai uit.

0

Aanbevolen voor jou