Ubisoft werkt aan 60 fps-modus voor next-gen-versies Watch Dogs Legion

Ubisoft werkt aan 60 fps-modus voor next-gen-versies Watch Dogs Legion

Ubisoft werkt aan een 60 fps-modus voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Dat laat de ontwikkelaar weten tijdens een ask me anything op href="https://old.reddit.com/r/watch_dogs/comments/mi0e72/ama_hey_we_are_lathieeshe_thillainathan_live/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Reddit</a>.

"60 fps voor next-gen consoles is in ontwikkeling en we kondigen de precieze releasedatum aan in toekomstige updates", zeggen live producer Lathieese Thillainathan en online director JP Cambiotti.

Verder onthullen de ontwikkelaars dat nieuwe personalisatieopties bestaan uit nieuwe tatoeages, piercings, haarstijlen, nagels en kledingstijlen. Ook wordt er gewerkt aan de optie om privé-co-op-sessies te organiseren, zijn er twee online Tech Upgrades in de maak en maakt Ubisoft later meer bekend over New Game Plus.

Recent verscheen een planning met aankomende content voor de game. In de komende maanden verschijnen er nieuwe helden, nieuwe online modi en de verhaaluitbreiding Watch Dogs Legion: Bloodline. Ook vindt er in augustus een Assassin's Creed-evenement plaats.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij voelde voor mij al vrij vloeiend aan maar zolang de graphics er niet te erg onder lijden lijkt het me prima.

0

Aanbevolen voor jou