Ubisoft Toronto helpt mogelijk mee aan nieuwe Far Cry-game

Ubisoft Toronto helpt mogelijk mee aan nieuwe Far Cry-game

Game zou in 2025 uit moeten komen

Ubisoft Toronto, de studio achter Far Cry 6, zou Ubisoft Montreal meehelpen met de ontwikkeling van een nieuwe Far Cry-game.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. Eerder dit jaar bracht de website een gerucht naar buiten waarin werd geclaimd dat Ubisoft Montreal aan twee nieuwe Far Cry-titels werkt: een nieuw hoofddeel in de reeks genaamd Project Blackbird en een multiplayergame in de stijl van Escape from Tarkov genaamd Project Maverick. De projecten zouden eerst deel hebben uitgemaakt van dezelfde game, maar tijdens ontwikkeling zijn losgetrokken.

Insider Gaming zegt nu te hebben vernomen dat Ubisoft Toronto, de ontwikkelaar van Far Cry 6 en de medeontwikkelaar van de vijfde game in de reeks, Ubisoft Montreal meehelpt aan een van de Far Cry-games. Volgens de website hield het team eerder deze week een bijeenkomst waar het onder andere previews van Splinter Cell en een nieuwe Far Cry kreeg. Een tweet van het bedrijf bevestigt in ieder geval het bestaan van de bijeenkomst.

De website claimt verder dat Ubisoft van plan zou zijn om de twee Far Cry-games, een multiplayergame binnen het Assassin's Creed-universum genaamd Codename Invictus en een nieuwe Ghost Recon-game genaamd Project Over allemaal in 2025 uit te brengen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola nice one:D. Heb 5 en 6 ook overgeslagen. Beiden teveel een rehash van wat we al sinds FC3 doen. Heb je er 1 gespeeld, heb je ze allemaal gsspeeld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola heb 6 uitgespeeld maar met 5 ben ik op moment afgehaakt en was bijna op einde.

0

Aanbevolen voor jou