Ubisoft lijkt te hinten naar de 60 fps-patch voor Assassin's Creed Origins

Ubisoft lijkt te hinten naar de 60 fps-patch voor Assassin's Creed Origins

Ubisoft lijkt te hinten naar een aankondiging rondom Assassin's Creed Origins, wat mogelijk de langverwachte 60 fps-patch is.

Eerder deze maand vond Twitter-account PlayStationSize in de PSN-database update 1.60 voor de game, waarin valt te lezen dat er "een hogere framerate op PS5" wordt toegevoegd. Afgelopen december meldde Ubisoft al dat het ging proberen om 60 frames per seconde aan Origins op current gen-consoles toe te voegen.

Ubisoft heeft gisteren een tweet geplaatst waarin Origins-hoofdpersonage Bayek in een gif is te zien. Daarbij wordt gemeld dat "het wachten bijna voorbij is". Hoewel een hogere framerate niet direct wordt genoemd, verwachten fans dat het om die patch gaat. Vooralsnog is niet bekend wanneer de patch precies uitkomt.

Het vervolg op Origins, Assassin's Creed Odyssey, is al wel een tijd speelbaar in 60 fps op de current gen-consoles. Assassin's Creed Origins moet begin juni ook aan Xbox Game Pass worden toegevoegd. Mogelijk komt de patch gelijktijdig uit.

Ubisoft werkt al geruime tijd aan het volgende deel in de reeks, Assassin's Creed Infinity. Ook gaan er geruchten over een spin-off die dit of volgend jaar uit moet komen, met de codenaam Rift. De game zou draaien om Assassin's Creed Valhalla-personage Basim en oorspronkelijk een uitbreiding voor dat spel zijn geweest.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kom maar op, ben vorige week weer begonnen aan deze game.

0
test

Met 60 fps wil ik wel weer eens opnieuw beginnen. Toen deze in het begin uitkwam moest ik erg wennen, komende van Syndicate / Unity. Maar toen ik eenmaal verder in de game was, vond ik het een erg toffe game.

0

Aanbevolen voor jou