Tweet doet fans hopen op nieuwe Spyro the Dragon-game

Tweet doet fans hopen op nieuwe Spyro the Dragon-game

Het motto van 2024 is: 'Je moet er in geloven'

Een tweet die afgelopen week op het officiële Spyro the Dragon X-account is gemaakt geeft fans hoop dat er aan een nieuwe game in de platformreeks gewerkt wordt.

De tweet bevat een screenshot van de vriendelijke draak en de woorden 'You gotta believe' - oftewel 'Je moet er in geloven'. Dat is volgens de beschrijving van de tweet het motto van 2024.

Fans hopen dat dit betekent dat er dit jaar een nieuwe Spyro the Dragon-game uitkomt of in ieder geval wordt aangekondigd. Na de release van de Reignited Trilogy in 2018 is er niets meer vernomen van de platformheld.

Spyro the Dragon is inmiddels eigendom van Microsoft, aangezien dat bedrijf afgelopen jaar Activision Blizzard heeft gekocht.

Afgelopen september bleek nog dat Spyro Reignited Trilogy tien miljoen keer was verkocht. De franchise bestond die maand 25 jaar. De eerste Spyro the Dragon-game kwam in 1998 uit op PlayStation en is ontwikkeld door Insomniac Games, de studio die tegenwoordig vooral bekend is van de Spider-Man-spellen en Ratchet and Clank. Samen met Crash Bandicoot werd Spyro eind jaren 90 min of meer als onofficiële mascotte van PlayStation gezien.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou