Tweede seizoen van Fallout-serie zo goed als bevestigd

Tweede seizoen van Fallout-serie zo goed als bevestigd

De makers krijgen hulp van de California Film Commission

Het is nagenoeg zeker dat er een tweede seizoen van de Fallout-televisieserie gemaakt gaat worden.

Variety meldt dat de California Film Commission 153 miljoen dollar aan fiscale prikkels uit heeft uitgedeeld aan meerdere televisieseries, waaronder dus Fallout. Dat tweede seizoen moet daardoor in de Amerikaanse staat Californië worden opgenomen. Het eerste seizoen werd vooral in New York en Utah gefilmd. Officieel heeft Amazon Prime Video het tweede seizoen nog niet aangekondigd.

Het eerste Fallout-seizoen komt in de nacht van aankomende woensdag op donderdag in zijn geheel op Amazon Prime Video te staan. Mensen die geen abonnement op de streamingdienst hebben, kunnen de eerste aflevering echter ook bekijken via diverse Twitch-kanalen, zoals in onderstaande tweet te lezen valt.

Onder de castleden van de Fallout-serie vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners, terwijl Lisa Joy en Jonathan Nolan executive producers zijn. Laatstgenoemde heeft ook de eerste drie afleveringen geregisseerd.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop wel dat het eerste seizoen een beetje afgerond is en niet eindigd op een grote cliffhanger, ben ook blij dat ze besloten hebben om het seizoen er in 1 keer op te zetten, Prime heeft vaak bij grote producties dat er een aflevering per week erop gezet wordt. Ga em lekker in 1 nacht bingen.

0

Aanbevolen voor jou