Twee nieuwe modi aan Hi-Fi Rush toegevoegd

Twee nieuwe modi aan Hi-Fi Rush toegevoegd

BPM Rush en Power Up! Tower Up!

Een gratis update voor Hi-Fi Rush voegt twee nieuwe modi toe.

Het gaat om de Arcade Challenge-update. Met die uitgekomen update worden BPM Rush en Power Up! Tower Up! toegevoegd. Men kan deze modi wel pas spelen wanneer het hoofdspel is uitgespeeld.

In BPM Rush moten spelers golven aan vijanden verslaan terwijl het tempo van de ritme waarop wordt gespeeld steeds verder omhoog gaat (oftewel een hogere beats-per-minute). De max zou maar liefst tweehonderd beats per minuut zijn. Power Up! Tower Up! is in feite de Rhythm Tower, maar dan met upgrades en bugs tussen rondes.

De update voegt ook nieuwe speciale aanvallen toe waarin CNMN en Smidge schitteren, alsmede nieuwe uitdagingen om nieuwe stickers voor de fotomodus vrij te spelen. Er zijn nieuwe t-shirts voor Chai en outfits voor Korsica en tevens nieuwe poses en filters voor de fotomodus.

Hi-Fi Rush is beschikbaar op Xbox Series, pc en Game Pass. Ron Vorstermans gaf een 9 aan de game: "Hi-Fi Rush is een zeer gelikte actieplatformer die zijn centrale concept van ritme ontzettend consequent uitvoert. De animaties zijn daarbij van een fenomenaal niveau. Hi-Fi Rush is eigenlijk gewoon het type game dat je van de daken laat schreeuwen hoe cool videogames kunnen zijn."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uitstekende game. Dacht gehoord te hebben dat de verkopen niet zoals verwacht waren. Hopelijk genoeg om uit de kosten te raken, want zulke experimentele games zouden er meer van moeten zijn ipv cod34 en assassin's creed 12

0

Aanbevolen voor jou