Trailers van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica te vroeg gedeeld

Trailers van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica te vroeg gedeeld

Games worden tijdens de Xbox Games Showcase getoond

Uitgever Atlus heeft per ongeluk de trailers van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica te vroeg online geplaatst.

De trailers van de nog onaangekondigde spellen werden kort op het Instagram-account van het bedrijf gedeeld, waarna ze weer werden verwijderd, maar fans waren er op tijd bij om de trailers op te slaan.

Xbox Series X en S, Xbox One, Game Pass en pc worden als platforms genoemd in de trailers. Het is onwaarschijnlijk dat de games alleen naar die platforms komen. In plaats daarvan is het waarschijnlijker dat de trailers tijdens de Xbox Games Showcase aanstaande zondagavond uitgezonden worden. Als releasedatum wordt begin 2024 genoemd.

Afgelopen april lekten er al beelden uit van een remake van Persona 3 (en een remake van Jet Set Radio). Er gingen daarvoor echter al geruime tijd geruchten over een remake - die nu dus blijken te kloppen. Gisteren gingen er geruchten dat de naam van de remake inderdaad Persona 3 Reload zou zijn.

Persona 5 Tactica moet een tactische spin-off-game van de reeks worden, met een stijl die vergeleken kan worden met de Persona Q-games op de 3DS. De releasedatum is 17 november dit jaar. Meer informatie volgt hoogstwaarschijnlijk zondagavond.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik gok dat een stagiair daar inmiddels z’n baan kwijt is :D

0
test

IK ben groot fan van de persona series. Ben Met deel 3 begonnen op ps2. Was eerst wennen was niet echt spellen gewend met duisterende wezens, hoofdkarakters die bewust in hun hoofd schieten om hun krachten op te roepen en nog leven. Maar het verhaal was goed, balans zoeken tussen schoolleven en nachtbaantje. Was daarom wel blij dat deel 3 en 4 op de ps5 kwamen. Maar het heeft nu denk ik geen zin om de 3 portable tw jopen qaar je als vrouw kan spelenals ze nu deel 3 opnieuw maken maar dan met betere kwaliteit

0

Aanbevolen voor jou