Toegankelijkheidsopties Star Wars Jedi: Survivor onthuld

Toegankelijkheidsopties Star Wars Jedi: Survivor onthuld

Inclusief Slow Mode

EA heeft de toegankelijkheidsopties van Star Wars Jedi: Survivor uit de doeken gedaan.

Dat doet het bedrijf middels een blogpost. Naast de gebruikelijke opties waaronder het aanpassen van de knoppen, ondertiteling en hud-elementen kunnen spelers de gameplay zelfs helemaal vertragen in de Slow Mode. Dat moet de gevechten en platformsecties vergemakkelijken.

De game biedt bovendien vijf verschillende moeilijkheidsgraden. Het gaat om (van laag naar hoog): Story Mode, Jedi Padawan, Jedi Knight, Jedi Master en Jedi Grand Master. Alle toegankelijkheidsopties zijn hier terug te lezen. Daar blijft het overigens niet bij. Respawn Entertainment kondigt aan dat het in toekomst naast bug fixes ook nieuwe toegankelijksopties gaat toevoegen.

Star Wars Jedi: Survivor komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het spel wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit Star Wars Jedi: Fallen Order af. Cal Kestis speelt opnieuw de hoofdrol.

Erik Nusselder geeft de game een 8 op Gamer.nl. "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen", concludeert hij.

star wars jedi survivor
star wars jedi survivor

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ja ik wacht nog even kijken of de day one patch echt het meeste verhelpt en bovendien twijfel ik nog steeds welke game ik eraf moet halen. Heb namelijk nu geen 155gb over haha.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou