Todd Howard ziet The Elder Scrolls-televisieserie niet zitten

Todd Howard ziet The Elder Scrolls-televisieserie niet zitten

Maar hij sluit niet uit dat het in de toekomst kan gebeuren

Bethesda-topman Todd Howard laat weten dat er voorlopig geen televisieserie gebaseerd op The Elder Scrolls wordt gemaakt.

Dat meldt hij in een interview met IGN naar aanleiding van het vandaag verschenen eerste seizoen van de Fallout-televisieserie. De website vroeg hem of het mogelijk is dan andere Bethesda-franchises verfilmd gaan worden.

"Ik weet het niet. Er wordt nergens aan gewerkt", zo stelt hij. "Iedereen vraagt naar The Elder Scrolls, en ik blijf nee zeggen. Als het wordt voorgesteld zeg ik waarschijnlijk nee."

Hij laat echter weten dat hij het niet helemaal uitsluit. "Je weet nooit zeker of er iets klikt." Maar het is volgens hem belangrijk dat er geen serie wordt gemaakt alleen maar omdat het kan, maar omdat er iets heel cools bedacht wordt dat uit een "natuurlijke samenwerking" voortvloeit.

"Ik kan de toekomst niet voorspellen", zo concludeert Howard. "Maar (de Fallout-serie maken) was een van de leukste projecten waar ik ooit aan heb gewerkt. Ik en iedereen van de studio zijn dolenthousiast."

Zoals gezegd kan het eerste seizoen van Fallout nu op Amazon Prime Video bekeken worden. Onder de castleden van de Fallout-serie vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners, terwijl Lisa Joy en Jonathan Nolan executive producers zijn. Laatstgenoemde heeft ook de eerste drie afleveringen geregisseerd. Een tweede seizoen is al zo goed als bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja ik zit om eerlijk te zijn ook niet echt te wachten op nog meer high fantasy spul waar de macguffin toch iedere keer weer gaat zijn "bigger baddie? Just throw a bigger magic spell at it!". Fallout was nou juist iets lekker onfris om in te duiken met oneindig veel potentie voor bizarre verhaallijnen, karakters en gebeurtenissen. Goede keuze.

0

Ik heb gisteren de eerste aflevering van Fallout gekeken en tot nu toe is het echt fantastisch, het is qua geweld van het niveau The Boys met de typische Fallout humor erin. En het is onmiskenbaar Fallout.

0

Aanbevolen voor jou