Todd Howard heeft makers van de Fallout-serie details over Fallout 5 gegeven

Todd Howard heeft makers van de Fallout-serie details over Fallout 5 gegeven

Om te vermijden dat de serie hetzelfde doet als de aankomende game

Bethesda's Todd Howard heeft aan de makers van de aankomende Fallout-televisieserie diverse details over het nog niet onthulde Fallout 5 gegeven.

Dat laten Howard, producent Jonathan Nolan en showrunner Graham Wagner weten in een interview met Den of Geek. Eerder deze maand gaf Nolan aan dat het maken van de televisieserie een beetje voelt alsof ze Fallout 5 maken, omdat de serie zoveel op de gamefranchise gaat lijken.

Om verwarring te voorkomen verduidelijkt Nolan nu dat de serie niet echt een vijfde Fallout-game vervangt. "Het zou erg arrogant zijn om er vanuit te gaan dat we het niveau van de games bereiken." Wagner grapt daarna: "Ik denk dat we Fallout 6 hebben gemaakt." Nolan vervolgt: "We weten alles over Fallout 5 en vertellen het tegen niemand."

Daarna vertelt Howard het volgende: "Ik heb over een paar dingen (tegen de showrunners) gezegd: 'Doe dat maar niet, want dat doen we al in Fallout 5'." Daarbij benadrukt Howard dat de serie zich wel in hetzelfde universum als de games afspeelt, maar dat het een uniek verhaal wordt. "Het is geen verfilming van een bestaand verhaal. We vroegen ons af wat er zou volgen. En wat volgt is toevallig een televisieserie."

Afgelopen week werd een nieuwe trailer van de Fallout-serie getoond. Toen werd ook aangekondigd dat het complete eerste seizoen vanaf 11 april op Amazon Prime Video staat - een dag eerder dan verwacht. Onder de castleden vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Hieronder kan de nieuwe trailer nogmaals worden bekeken.

Zoals gezegd is Fallout 5 niet officieel aangekondigd. Het is echter waarschijnlijk dat een onthulling en releasedatum nog lang op zich laten wachten. Bethesda werkt nu nog aan een uitbreiding op het vorig jaar uitgekomen Starfield en is daarnaast bezig met de ontwikkeling van The Elder Scrolls 6.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd of ze hem na zijn verhalen over Fallout 76 en Starfield nog wel geloofden xD

0
test

Tegen de tijd dat Fallout 5 uitkomt zal niemand zich de serie meer herinneren waarschijnlijk. TES 6 moet eerst ooit nog eens uitkomen.

0

Aanbevolen voor jou