Tiende seizoen Sea of Thieves uitgesteld naar oktober

Tiende seizoen Sea of Thieves uitgesteld naar oktober

Uitstel ahoi!

Het tiende seizoen van Sea of Thieves begint pas op 19 oktober.

Dat heeft ontwikkelaar Rare bekendgemaakt op zijn eigen website, via een blogpost van communitymanager Christina McGrath. Seizoen 10 zou eigenlijk volgende maand moeten beginnen, maar dat is nu dus uitgesteld naar oktober.

"Het is niet een beslissing die we makkelijk maken en we zijn net als jullie teleurgesteld dat het nodig is", schrijft McGrath. "Na lang nadenken geloven we echter dat dit de beste keuze is voor de kwaliteit van de content, de houdbaarheid van ons ontwikkelproces en de gezondheid van ons team."

Volgens McGrath komt het uitstel vooral door een nieuw systeem dat ze in de game willen toevoegen. "Een uitdaging voor ons is de belangrijkste nieuwe functie in Seizoen 10, dat moeilijker was dan verwacht om uit te voeren, vooral omdat we aan onze eigen hoge kwaliteitseisen willen voldoen."

McGrath betreurt het verder dat Seizoen 9 door dit uitstel langer duurt dan bedoeld en erkent dat sommige mensen daar al op zijn uitgekeken. Wel stipt ze aan dat in juli, augustus en september drie avonturen gebaseerd op The Legend of Monkey Island uitkomen.

In een video geven de ontwikkelaars meer achtergrondinformatie over het uitstel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou