The Witcher-game Project Sirius lijkt intern op de schop te gaan

The Witcher-game Project Sirius lijkt intern op de schop te gaan

Project Sirius, een van de nieuwe The Witcher-games die in ontwikkeling is, lijkt op de schop te worden genomen tijdens de ontwikkeling.

Dat heeft CD Projekt Red laten weten. De game, die in ontwikkeling is bij The Molasses Flood in Boston, is van een "evaluatie" voorzien van diens "schaal en commerciële potentie". Hoewel precieze details niet werden gegeven, lijkt het bedrijf extra kosten te incasseren om het spel uiteindelijk op het gewenste niveau te krijgen. Het bedrijf lijkt er daarbij naar te hinten dat een eerdere versie van de game is geschrapt.

Afgelopen oktober onthulde CD Projekt Red dat het verschillende The Witcher-games in ontwikkeling had, waaronder een nieuwe trilogie, een game die uiteindelijk een remake van de eerste The Witcher bleek en het hierboven genoemde Project Sirius. 

Toen werd gemeld dat Project Sirius "een innovatieve insteek" moest hebben en "een onvergetelijk verhaal voor bestaande The Witcher-fans en een nieuw publiek zal bieden". Het spel zou zich afspelen in het The Witcher-universum, maar zou een breder publiek moeten aanspreken en zowel singleplayer- als multiplayerelementen bevatten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou