The Quarry en Open Roads deze maand naar Game Pass

The Quarry en Open Roads deze maand naar Game Pass

Plus nog andere games ook

Onder andere horrorgame The Quarry en de nieuwe indiegame Open Roads zijn de komende weken beschikbaar via Xbox Game Pass.

Microsoft heeft de nieuwe titels voor hun abonnementsdienst onthuld via Xbox Wire. Het meest in het oog springen de games The Quarry, een horrorgame van Supermassive - de makers van Until Dawn - en de nieuwe verhalende indiegame Open Roads, van het team dat voorheen bij Fullbright werkte (bekend van Gone Home en Tacoma). Deze games komen op 20 en 28 maart beschikbaar.

Op 21 maart wordt verder Evil West aan de dienst toegevoegd, gevolgd door de Game Preview-versie van Terra Invicta op pc, op 26 maart. Zoals bekend verschijnt daarnaast Diablo 4 op 28 maart op Game Pass. Diezelfde dag wordt ook nog racegame Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged toegevoegd voor abonnees.

Ook begin april volgen er nog een aantal games, met op 1 april eerst Ark: Survival Ascended. Op 2 april wordt Formule 1-game F1 23 toegevoegd. Tot slot keert Superhot: Mind Control Delete op 2 april terug naar Game Pass.

Microsoft stipt daarnaast aan dat vanaf vandaag de games MLB The Show 24 en Lightyear Frontier beschikbaar zijn.

Natuurlijk verdwijnen er ook weer games uit de dienst. Op 31 maart worden twee spellen verwijderd waarvan het vervolg juist deze maand wordt toegevoegd: de eerste Hot Wheels Unleashed en MLB The Show 23 zijn dan niet meer speelbaar. Tot slot verdwijnt ook de game Infinite Guitars van Game Pass.

View post on X
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi dat ik Ark niet heb gekocht. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe Engine draait.

0
test

Ik kijk vooral uit naar Diablo IV!

0

Aanbevolen voor jou