The Lord of the Rings: Gollum kan binnen twintig uur uitgespeeld worden

The Lord of the Rings: Gollum kan binnen twintig uur uitgespeeld worden

Al kan het sneller wanneer men haast heeft

The Lord of the Rings: Gollum is binnen twintig uur uit te spelen.

Dat laat producent Harald Riegler weten aan Gaming Bolt. "Wanneer je de game op een rustig tempo speelt en de prachtige omgevingen verkent en de dialogen beluistert, kost het je zo'n twintig uur. Fanatieke spelers kunnen het spel sneller uitspelen, maar we adviseren iedereen de tijd te nemen en van hun bezoek aan Midden-aarde te genieten."

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt op 25 mei voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De Switch-versie moet ergens later dit jaar uitkomen. De game wordt omschreven als een actie-avonturenspel, maar draait vooral om stealth en platform-gameplay. Onderdeel van het spel is ook Gollums conflict met zijn alter-ego Smeagol, en de speler heeft daar invloed op door de keuzes die hij of zij maakt in het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou, ik vind dat helemaal geen probleem, spel ziet er prachtig uit en ik kijk er naar uit om het in de toekomst eens te gaan spelen (koop nooit games op day 1, heb daarvoor nog een veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te grote backlog aan games). Maar ik kijk liever uit naar een nieuwe echte adventure van Daedalic zoals Deponia.

0
test

@SuperDre is dit sarcastisch? Of vind je dit spel er echt fantastisch uitzien?

0
test

@Dokter Caspari ja, ik vind het spel er mooi uit zien. Maargoed, ik ben dan ook geen graphicshoer en ben opgegroeid met de veranderingen in graphics vanaf pong.

0

Aanbevolen voor jou