The Heist & The Hazardous-dlc voor Saints Row nu beschikbaar

The Heist & The Hazardous-dlc voor Saints Row nu beschikbaar

Gratis update met nieuw gebied nu ook uit

De betaalde The Heist & The Hazardous-uitbreiding voor Saints Row is nu beschikbaar. Volition heeft een nieuwe trailer uitgebracht om de release te vieren.

De uitbreiding kan voor 9,99 euro aangeschaft worden en bevat nieuwe missies, wapens en diverse cosmetische items. Daarnaast is ook een gratis update uitgekomen voor alle spelers waarmee een nieuw gebied wordt toegevoegd, genaamd Sunshine Springs.

Zoals eerder aangekondigd moeten er in juli ook een gratis en betaalde uitbreiding - Doc Ketchum's Murder Circus - verschijnen, alsmede in augustus. De gratis uitbreiding van die maand voegt wederom een nieuw district aan de game toe.

Saints Row werd door critici wisselend ontvangen, maar ondanks dat blijft Volition de game ondersteunen. Lars Cornelis gaf in ieder geval een 8 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou