The Elder Scrolls 6 zo vroeg onthuld vanwege vraag van fans

The Elder Scrolls 6 zo vroeg onthuld vanwege vraag van fans

Die stonden kennelijk met 'hooivorken' te wachten

The Elder Scrolls 6 werd zo vroeg al onthuld vanwege de grote vraag van fans.

Dat vertelt Bruce Nesmith, designer van The Elder Scrolls 5: Skyrim, in gesprek met MinnMax. De game werd op de E3 van 2018 voor het eerst onthuld middels de onderstaande teaser. Volgens Nesmith was dat omdat fans al "met hooivorken en fakkels" klaar zouden staan.

Inmiddels is het vijf jaar later en heeft Bethesda nog niets onthuld over de nieuwe telg in de The Elder Scrolls-reeks. Voorlopig hoeven we daar ook niet op te rekenen, bevestigt Nesmith. "Ik wed dat je niet veel van details zult horen voor een goede zes maanden voor release."

Wanneer The Elder Scrolls 6 uitkomt, is nog niet bekend. Wel bleek uit een rechtszaak rondom de Activision Blizzard-overname door Microsoft dat Xbox-baas Phil Spencer verwacht dat de game op zijn vroegst pas in 2028 uitkomt. Bethesda's Todd Howard gaf onlangs aan dat hij van The Elder Scrolls 6 "de ultieme fantasiewereldsimulatie" wil maken. De game komt dan nagenoeg zeker alleen naar Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze zullen pas volop beginnen met ontwikkelen als ze alle DLC voor Starfield hebben afgemaakt. Jammer dat we er zolang op moeten wachten want hierdoor duurt het nog langer voordat er een nieuwe Fallout zal komen. Gelukkig komt er over een half jaar een TV serie van en kan ik nog volop genieten van Fallout 76

0
test

Meestal zitten daar meerdere teams op. Een kleiner team werkt dan aan DLC terwijl het grotere team al bezig is met de volgende game.

0
test

Dat is misschien bij andere studios zo maar bij Bethesda starten ze pas echt volop met ontwikkelen met de volgende game als de vorige helemaal af is. Zo hebben ze dat met Skyrim en Falout 4 ook gedaan. Alleen Fallout 76 is een apart geval omdat dit eigenlijk een multiplayer mod was voor Fallout 4 waar ze uiteindelijk een standalone van hebben gemaakt

[Reactie gewijzigd door Ryme op 26 oktober 2023 - 06:41]

0
test

Dat is niet altijd waar. New Vegas is ook door een ander team gemaakt. Feit is wel dat Bethesda haar tijd neemt. Wellicht niet zo handig gezien het software tekort op de Xbox. Iets met gewoon meer personeel aannemen?

0
test

MS heeft genoeg mensen in huis die aan de vroegere Fallout games werkten (inXile, Bethesda en Obisidian), om een nieuwe Fallout studio op te richten als ze echt zouden willen.

0
test

Beetje oud nieuws dat mensen continu blijven vergeten. Is destijds letterlijk vlak na het moment van de aankondiging al verteld in interviews.

[Reactie gewijzigd door Larafin op 25 oktober 2023 - 20:23]

0
test

Dan nog. Een game 5 jaar (nu 5 jaar, als de game uitkomt misschien wel 7 jaar) officieel aankondigen met een trailer is natuurlijk waanzin en grenst, naar mijn bescheiden mening, aan misleiding want met een dergelijke trailer wek je de suggestie dat er al volop aan de game wordt gewerkt. Zeg dan gewoon dat Elder Scrolls 6 in de pijpleiding zit maar voorlopig niet uitkomt.

0
test

Dat zeiden ze dus al... 5 jaar geleden... direct in een interview volgend op al die aankondigen die ze deden. Zelfs tijdens de aankondiging maakten ze dat vrij duidelijk, door te zeggen dat ze eerst werken aan Fallout 76... dan Starfield... en dan The Elder Scrolls VI. Bron: https://www.youtube.com/watch?v=v-3X04jwJ0U&ab_channel=gameslice Zoals ik al aangaf, dit is oud nieuws dat mensen continu blijven vergeten. Voor de aankondiging e.d. speelden er namelijk verwachtingen van mensen dat ze nooit aan het spel zullen werken, hoe dom je dan ook bent om zoiets te denken. Alleen die mensen waren er welzeker. Naast dat bevat de trailer niet eens een titel of werkelijke details van het spel buiten een vrij bescheiden shot van een regio in de conceptfase. Wie had verwacht dat ze toen al volop bezig zouden zijn aan de game?

[Reactie gewijzigd door Larafin op 26 oktober 2023 - 08:31]

0
test

@Larafin Weet ik maar het gros van de mensen die deze trailer kijkt zit niet zo met z'n neus in het game nieuws als wij dat zitten en die hebben het interview wat daarachter aan kwam niet gezien. Een trailer wijst er in het algemeen op dat de game actief in ontwikkeling is. Het is volgens mij de eerste keer dat er zo'n achterlijk lange tijd tussen de aankondiging en de release zit. Ik snap de ophef wel. Aan de andere kant snap ik ook dat Bethesda iets van zich moest laten horen, maar of dit de juiste manier is, is de vraag.

0

Aanbevolen voor jou