The Elder Scrolls 6 is nu 'in vroege ontwikkeling'

The Elder Scrolls 6 is nu 'in vroege ontwikkeling'

Geduld is een schone zaak...

De ontwikkeling van The Elder Scrolls 6 is officieel begonnen.

Dat heeft Bethesda's Pete Hines laten weten in een interview met Vandal. "The Elder Scrolls 6 is in ontwikkeling. Maar het is nog vroege ontwikkeling", zo meldt Hines. Hij benadrukt daarbij dat Bethesda Game Studios zich nu haast volledig op het aankomende Starfield richt en dat het nog een paar jaar kan duren voordat er nieuws over The Elder Scrolls 6 naar buiten kan komen.

The Elder Scrolls 6 werd vijf jaar geleden aangekondigd middels een korte teaser, maar sindsdien is er niets bekendgemaakt of getoond van de game. Wel bleek uit een rechtszaak rondom de Activision Blizzard-overname door Microsoft dat Xbox-baas Phil Spencer verwacht dat de game op zijn vroegst pas in 2028 uitkomt. Bethesda's Todd Howard gaf onlangs aan dat hij van The Elder Scrolls 6 "de ultieme fantasiewereldsimulatie" wil maken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vroege ontwikkeling zegt nog niet zoveel. Een concept hebben of ideeën opschrijven is al het begin van de ontwikkeling. Ik durf er op te wedden dat er nog niet eens een alpha versie draaiend is. Dat zal hoogstwaarschijnlijk pas komen na de afronding van Starfield

0
test

In game development heet dat waar jij het over hebt over het algemeen pre-production. Die fase zijn ze nu dus al voorbij.

1

Ik blijf me verbazen over het feit dat games zo vroeg aangekondigd worden

0
test

Nou ik heb liever dat dan helemaal niks. De Teaser van 5 jaar terug bevestigd alleen dat hij eraan ging komen niet persee wanneer. GTA 6 is ook in ontwikkeling maar dat weten we grotendeels door de leaks. Ik zou het enorm waarderen als Rockstar een GTA 6 teaser uit gooit ook al moeten ze nog ruim 2 jaar.

0
test

Eens de teaser van GTA VI mag dit jaar wel verschijnen.

0

Aanbevolen voor jou