The Callisto Protocol is niet meer verbonden aan PUBG-universum

The Callisto Protocol is niet meer verbonden aan PUBG-universum

De aankomende horrorgame The Callisto Protocol speelt zich niet meer in hetzelfde universum af als PUBG.

Dat heeft bedenker Glen Schofield laten weten op Twitter. "Het was oorspronkelijk onderdeel van de PUBG-tijdlijn, maar het is uiteindelijk een op zichzelf staand universum geworden. PUBG is geweldig en we hebben nog wat verrassingen voor fans in petto, maar The Callisto Protocol heeft een eigen wereld, verhaal en universum."

The Callisto Protocol werd tijdens The Game Awards in december 2020 aangekondigd en is sindsdien niet getoond. Het spel speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter.

Glen Scofield was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games en is de oprichter van zijn nieuwe studio Striking Distance, waar men al geruime tijd aan de nieuwe game werkt. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat blijkt nu dus niet meer het geval te zijn.

The Callisto Protocol moet ergens later dit jaar uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Gisteren zijn enkele screenshots van de game uitgelekt via een Game Informer-feature.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou