Tell Me Why gratis te downloaden tijdens Pride Month

Tell Me Why gratis te downloaden tijdens Pride Month

Net als in voorgaande jaren

Tell Me Why is tijdens Pride Month (juni) gratis te downloaden op Xbox en pc.

Dat kondigt ontwikkelaar Don't Nod aan op Twitter. De ontwikkelaar roept daarnaast op om het bespaarde geld uit te geven aan "trans creators, trans-inclusieve goede doelen bij jou in de buurt en transmensen die hulp nodig hebben." 

Tell Me Why is een episodische game van Dontnod Entertainment, de makers van Life is Strange. In dit mysterieuze spel probeert de tweeling Tyler en Alyson Ronan de mysteries van hun jeugd te ontrafelen. Het spel speelt zich af in een dorpje in Alaska. 

Spelers leren steeds meer over het verleden van de personages via flashbacks. De keuzes die men tijdens deze flashbacks maakt, beïnvloeden de sterkte van hun band en het verloop van hun levens. De game bestaat uit drie hoofdstukken en is speelbaar op Xbox One en pc. 

Redacteur Erwin Vogelaar gaf de game een 7,5 op Gamer.nl. "Dontnod laat met Tell Me Why zien dat de technologie achter Life is Strange ook gebruikt kan worden om andere verhalen te vertellen. Dit verhaal is wel iets te dun, maar heeft sterke thema's. Ook is er duidelijk een hoop research gedaan om het transgender hoofdpersonage goed neer te zetten."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

-4
test

Waarom kun je niet gewoon iets normaal in typen.

1
test

nee, niet trash.

3
test

Net zoals jouw mening waar niemand op zit te wachten.

1

Deze gebruiker is verwijderd

-2
test

Mag je vinden. Maar misschien kan je dan in het vervolg: - Je mening duidelijk(er) onderbouwen. - Meer dan twee woorden schrijven. Ach, waar verdoe ik m'n tijd aan. Geniet van je zondagavond. Deze "trash" game staat toch al op m'n lijstje om nog van te genieten. Doedels!

2
test

Jammer dat het alleen op xbox en pc is

0

Aanbevolen voor jou