Team Ninja werkt aan reboots van Ninja Gaiden en Dead or Alive

Team Ninja werkt aan reboots van Ninja Gaiden en Dead or Alive

Ontwikkelaar Team Ninja maakt bekend dat er in de toekomst reboots komen van zowel Ninja Gaiden als Dead or Alive.

Team Ninja meldt op de Koreaanse G-Star Conference 2022 in een presentatie, geleid door Team Ninja-president Fumihiko Yasuda, dat de “toekomst” van de ontwikkelaar bij reboots van Dead or Alive en Ninja Gaiden ligt. In ieder geval kwam een slide voorbij met de woorden “Team Ninja’s toekomst – reboots van populaire series”, met op de achtergrond een afbeelding van Ninja Gaiden en een van Dead or Alive.

Het is nog onbekend of Team Ninja al actief werkt aan de reboots van de twee series, of dat er alleen nog plannen zijn gemaakt. Momenteel werkt de studio al aan Wo Long: Fallen Dynasty voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S en Rise of the Ronin voor PS5. Wo Long: Fallen Dynasty moet in maart uitkomen, terwijl er van Rise of the Ronin nog geen releasedatum bekend is.

Het is tien jaar geleden dat er voor het laatst een nieuwe Ninja Gaiden-game verscheen, met uitzondering van de spin-off Yaiba: Ninja Gaiden Z uit 2014, en de bundel Ninja Gaiden: Master Collection uit 2021 (geen remaster). De laatste Dead or Alive, deel 6, stamt uit 2019. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik heb ninja gaiden 2 echt kapot gespeelt. Vond dat zo'n vette game en ervaring. Hopelijk dat ze dan ook terug gaan naar NG 1 en 2 gameplay en dat ze NG 3 zoveel mogelijk vergeten haha!

0

Aanbevolen voor jou