Tatoeage van Starfield-ontwikkelaar is spoiler voor de game

Tatoeage van Starfield-ontwikkelaar is spoiler voor de game

'Ik kan de tatoeage niet voor release tonen'

Een ontwikkelaar van het aankomende Starfield heeft een tatoeage van de game die hij niet publiekelijk kan vertonen, omdat het iets verklapt over de game.

Dat meldt de ontwikkelaar in kwestie, Emil Pagliarulo, op social media. "Ik heb gisteren een Starfield-tattoo laten zetten. En het is iets dat ik niet kan tonen tot release, want spoilers." Hij maakt vervolgens duidelijk dat het geen grote spoilers voor bijvoorbeeld het einde van de game zijn, maar dat het wel om iets gaat dat nog niet is onthuld.

Op 11 juni wordt er na de Xbox Games Showcase een speciale Starfield Direct uitgezonden waarin dieper op het spel wordt ingegaan. Mogelijk wordt daar het nog in nevelen gehulde elementen waar de ontwikkelaar een tatoeage van heeft onthuld.

Starfield verschijnt op 6 september voor Xbox Series X en S en pc. In de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

3 games waar ik enorm naar uit keek dit jaar. De 1e was Zelda waar ik op moment erg veel plezier aan heb, de 2e is Diablo 4 maar dan ben ik met mijn rondreis bezig in Italie en 8 weken erna lig ik aan mijn prive zwembad in Kroatie en kan ik niet gelijk beginnen aan de 3e game waar ik naar uit kijk genaamd Starfield. Misschien dan toch maar thuis blijven. :)

0
test

@DarkraverX ik hoor het al wel, tijd voor een Steamdeck of ASUS ROG Ally voor jou XD

0
test

@its_charro :P Klinkt leuk maar nee man, ik ga naar Italie om dingen te zien en te doen, ga sowieso naar de villa van Ezio kijken, en ook al wordt Kroatie een doe niks vakantie, ben nog steeds op vakantie dus er gaat geen computer mee. Behalve me telefoon. :D

0

Aanbevolen voor jou