Supermassives The Quarry bevat 186 unieke eindes

Supermassives The Quarry bevat 186 unieke eindes

Het horrorspel The Quarry, van Until Dawn- en The Dark Pictures Anthology-maker Supermassive Games, zal 186 unieke eindes bevatten.

Dat zegt The Quarry-regisseur Will Byles in gesprek met IGN. In het interview spreekt hij over het verwerken van zoveel eindes en spelerskeuzes in games, en het werk dat de acteurs hebben geleverd. “We schrijven het als een filmscript. Acteurs zijn [bij films] gewend aan scripts van 100 pagina’s, het script voor [The Quarry] is langer dan 1000 pagina’s. De acteurs kunnen erg gealarmeerd raken”, aldus Byles.

“We moeten 50 pagina’s per dag shooten, wat ongehoord is. Het is een krankzinnige hoeveelheid beeldmateriaal”, gaat de regisseur verder. Hij benadrukt dat veel van dat beeldmateriaal variaties op eerder opgenomen scènes zijn, en acteurs dus herhaaldelijk aan het begin van een scène moeten beginnen om net even iets andere spelerkeuzes te kunnen reflecteren.

“We hebben 186 verschillende eindes uitgewerkt voor de personages, niet alleen ‘levend of dood’. De verhalen die ze gaandeweg meemaken zijn enorm gevarieerd”, zegt Byles. “Die vertakkingen zijn echt een wiskunde-nachtmerrie. Het is echt exponentieel.”

“We houden echt van het idee om context te geven aan de speler. Zodat je exact hetzelfde gesprek kunt hebben, wetende dat die persoon [waar je mee spreekt] net iemand vermoord heeft en de context dus alles verandert", aldus Byles. Volgens hem zijn het echter niet alleen grote keuzes of gebeurtenissen, zoals de dood van een personage, die invloed kunnen hebben op latere scènes in de game.

The Quarry komt op 10 juni uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk hoef je niet alle 186 te doen om platinum te halen :p Maar wel tof dat ze het zo uitgewerkt hebben.

0
test

Sorry hoor, maar ik zit helemaal niet te wachten op 186 verschillende eindes, ik hoef er maar 1.

0

@SuperDre Ja dan moet je simpelweg niet dit soort games spelen. De hele functie van deze serie games is dat je karakters op diverse gruwelijke manieren aan hun einde kunnen komen en dit het verdere verloop van de game verandert. Je moet het willen om er een paar dozijn keer doorheen te lopen, alsof je met een interactieve slasher film bezig bent.

0

Aanbevolen voor jou